Yhteystiedot

Yhteydet

Talovarustepojat Oy

Talovarustepojat on yksi Pohjois-Suomen johtavista sadevesijärjestelmien ja kattoturvallisuustuotteiden toimittajista. Olemme toimineet Pohjois-Suomessa jo yli 25 vuoden ajan.

Asiakkaitamme ovat niin suuret rakennusliikkeet kuin kotitaloudetkin. Toimitamme tuotteemme suoraan loppukäyttäjälle paikalleen asennettuna, ilman turhia välikäsiä!

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme kokonaisvaltainen ratkaisu sadeveden poisjohtamiseen sekä turvalliseen katolla liikkumiseen. Laadukkailla kotimaisilla materiaaleilla, parhailla komponenteilla ja yli 25 vuoden kokemuksella takaamme tuotteidemme ja asennuksemme toimivuuden, kestävyyden ja sopivuuden. Tuotteemme valmistetaan SSAB:n teräksestä ja pellistä.

Rakennamme asiakassuhteitamme rehellisen ja luotettavan toiminnan perustalle. Tiedostamme, että tyytyväiset asiakkaat ovat meille elinehto!

Yhteystiedot

Parhaiten tavoitat myyjämme puhelimella. Käymme mielellämme myös paikan päällä arvioimassa ja laskemassa tarjouksen juuri sinulle sopivasta ratkaisusta. Ota reilusti yhteyttä myyjiimme!

Laskutusasioissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä joko suoraan myyjääsi tai toimistollemme.

Myynti/laskutus

Toni Välitalo

Myynti

Niko Kauppi
Talovarustepojat Oy
Toni Välitalo
Niko Kauppi
© Talovarustepojat – 2023
Toni
Niko